Vjen lajmi i keq për artistin e njohur Koço Devole, detajet që na këputën shpirtin

0
12724

Koço Devole, prej 10 ditësh është infektuar me COVID dhe gjendja e tij eshte e veshtir edhet doli negative te tamponi ai tashme eshte shtruar te infektivi.

77-vjeçari është futur në intubim por mesohet se gjendja e tij eshte permisuar.

Gjithashtu mesohet se Koço Devole vuan edhe nga leuçemia, të cilat e bëjne edhe më shqetësuese situatën.

Koço Devole është një nga personalitet më të njohura të humorit shqiptar. Përveçse është një aktor i shkëlqyer humori, Devole është karikaturist, skenarist, regjisor dhe prezantues spektaklesh. Rolet e tij në skene dhe ekrane janë nga më të njohurit për publikun shqiptar.

Ne i urojme sherim te shpejte.