admin

Boja e flokëve i shkakton reaksion dhe i deformon kokën, 19-vjeçaria gati desh humbi jetën

Estelle, një studente 19-vjeçare duket se ka kaluar reaksionin alergjik më të tmerrshëm nga një kimikat paraphenylenediamine (PPD) i gjendur në bojën e flokëve.Pas aplikimit të bojës në flokë, 19-vjeçaria filloi të kishte vështirësi në frymëmarrje dhe përmasa e kokës filloi t’i ndryshonte përtej normales. Kimikati i sipërpërmendur gjendet thuajse në 90% të bojrave të…

Read More