Vjen lajmi befasues nga kursi i këmbimit, ja ç’po ndodh me euron

0
430

Me sa duket mbyllja e kufijve dhe numri shume i ulet i turisteve, ka bere qe edhe ne Shqiperi monedha euro si edhe valutat e tjera te vazhdojne renien ne kursin e kembitmit.

Keshtu qe diten e sotme, krahasuar me nje dite me pare, monedha europiane ka shenuar nje renie, duke u blere me 122.7 dhe shitur me 123.6 leke.

Serish bazuar ne kursin e kembimit lokal, Paundi britanik ka nje zbritje prej 0.4 pike e eshte blere me 134.8 leke dhe shitur me 136.8 leke.

Gjithashtu edhe Dollari amerikan ne raport me dje ka nje renie te lehte, blihet me me 104.3 lekë dhe shitet me 105.4 lekë.

Po ashtu edhe Franga zviceriane diten e sotme eshte blerë me 112.8 lekë dhe shitur me 114 lekë krahasuar.