Vijojnë serishte lëkundjet e termetit mbremjen e sotme ,ja si po zhvendoset epiqendra ne nje qytet tjeter

Mbremjen e sotme pas termetit ne qytetin e Fierit nje lekundje e lehte eshte ndjere ne qytetin e Kavajes pak minuta me pare.

Tërmeti ka qenë me magnitudë 2.9 dhe me thellësi 2 km dhe nje lekundje e till eshte normale dhe nuk ka pasur asnje problem.

Ky është tërmeti i katërt për sot në vend. Pasi më herët janë regjistruar tre tërmete në Lushnje dhe ne Fier

Tërmete në Lushnje kanë qenë me magnitudë 3.5, 4 dhe 2.2 ndersa ne Fier ishte me i lart.

Shpresojme qe toka te gje qetesi dhe simiologet kane thene qe keto jane lekundje normale.