Nena mua me ka mesuar nje truk per larjen e rrobave ne latrice. Keshtu mesoni ti hidhni uthull ne vend te zbutesit dhe do habiteni nga rezultatit.

0
380

Tashme duhet ta keni kuptuar se me pare uthulla dhe limoni ishin te pamunguar ne larjen e rrobave.

Kryesorja para se te perdorni uthullen, duhet te keni gjetur nje uthull te cilesise se larte.

Larja me uthull ben edh per rroba me ngjyre por edhe per ato te bardha. Mirepo nuk duhet te hidhet ne te njejtin vend me detergjentin ne lavatrice.
Uthulla duhet te hidhet ne vendin e zbutesit ne menyre qe te hyje ne qarkullim gjate procesit te shpelarjes se rrobave nga detergjenti.

Duhet te keni kujdes qe te hidhni vetem 100 ml pra nje gjysem gote uji per nje larje te plote dhe do ishte mire ta holloni pak me uje.