Vendimi që i terboi të gjithë, shefja në ISHP tregon se ç’ndodh në baret me muzike

0
443

Eshte marre sot vendimi per ndalimin e lokaleve te nates dhe ndalimi i muzikes pas ore 20:00.

Ndaj duke pare se gjendja eshte e veshtir ne duhet te jemi te durueshem dhe te kujdesshem qe te mos infektohemi me koronavirus.

Ekspertët për këtë vendim janë bazuar duke pare grumbillime njerezish pa respektuar distancen dhe pa maska mbrojtese dhe te bashkuar ndaj duhet respektuar distancimi social.

Ky ka qenë argumentimi i vendimit të Qeverisë që krijoi shumë reagime sot për ndalimin e lokaleve dhe muzikës pas orës 8 te darkes.

Grumbullimi çon në shtimin e rasteve, edhe pastaj me pasojë te rende ndaj duhet te jemi te kujdesshem. Kjo mund të mos jetë për të rinjtë, por është për ata që infektojnë të rinjtë, tha Bino