Vajza e Dritan Hoxhës në gjendje të rënduar, zbulohet nga se vuan

Sara Hoxha, është në muajt e fundit të shtatzënisë së dytë dhe pritet të bëhet nënë e një djali sërish.

Një ndër trashëgimtaret e Top Channel, ka vendosur të shellë per ndjekesit një rrëfim të sinqertë, ku tregon se shtatzënia e dytë nuk po kalon ashtu siç duhet, dhe ajo është përballur me d e presionin prenatal. Sara tregon se njerëzit më të afërt i kanë qëndruar pranë dhe udhëtimi i fundit me familjen në Capri i ka bërë mirë.

“Gjatë disa javëve / muajve të fundit gjërat nuk kanë qenë më të lehtat. Është e panevojshme të thuhet, për shkak të gjithçkaje që ndodh në jetën time unë kam vuajtur nga një a nkth dhe d e presion p renatal. Kam refuzuar të dal me miqtë e mi ose të jem shumë aktive në jetën time dhe ndonjëherë e gjej veten të vetmuar dhe të mërzitur. Javën e kaluar nëna dhe motra ime me sugjeruan të më çonin në një udhëtim në Capri dhe është diçka për të cilën debatova duke thënë jo për shumë herë. Deri në orën e fundit nuk e dija nëse do të bëja atë fluturim. Sidoqoftë, kjo ka qenë një nga fundjavat më relaksuese të shtatzënisë time. Në një farë mënyre, jeta ka një mënyrë të çuditshme për t’ju treguar ta bëni atë udhëtim, ta bëni atë drekë, të dilni për atë kafe dhe të jeni mirënjohës për atë që keni; mos e shpenzoni jetën tuaj duke pasur frikë se çfarë mund të shkojë keq. Pavarësisht nga errësira që merr ndonjëherë shumë hapësirë ​​në kokën time, unë jam gjithmonë thellësisht e dashuruar dhe mirënjohëse për njerëzit përreth meje, duke më mbështetur në të gjitha gjërat. Miqtë e mi, motrat e mia, nëna ime dhe më e rëndësishmja djali dhe burri im i bukur, të cilët gjithnjë më mbeshtesin”- shkruan Sara Hoxha.