Udhetoi drejt Italise pa arsye te forte shiko cfare i bejn autoritet italine ne aeroport

0
364

Ndodh dhe keshtu.Një vajzë e re shqiptare u kthye mbrapsht nga autoritetet italiane, për shkak se nuk u provoi atyre një arsye të fortë për të hyrë në vend.

Tashme duhet te kesh kauz te forte te udhetosh jashte vendit.

Por e reja shqiptare mbërriti në aeroportin Fellini të Riminit ditën e djeshme, por autoritetet italiane që shprehen se kanë forcuar masat anti-Covid-19, vendosën ta kthejnë me një avion sërish në Tiranë nuk ka ndodhur kurr me pare dicka e tille.

Arsyeja ishte sepse shqiptarja nuk kishte një arsye të fortë për të hyrë në tokën italiane. Ndërkohë ata shqiptarë që disponojnë dokumente, duhet të qëndrojnë për 14 ditë në karantinë.

Ndërsa në qytetin e Cesenas ditën e djeshme u regjistruan tre raste pozitive me koronavirus, ndër to një qytetar që sapo kishte mbërritur nga Shqipëria ndaj situata eshte e veshtire dhe duhet kujdes.