“Eshte nje lajm i gezuar”, Kryeministri Rama e ben fakt te kryer dhe nga shtatori nis…

0
540

“Eshte nje lajm i gezuar”, Kryeministri Rama e ben fakt te kryer dhe nga shtatori nis…

Me ne fund edhe marreveshja u arrit, dhe mesohet se prej muajit shtator do te nisi puna per ndertimin e Parkut Fotovoltaik te Karavastase.

Kryeministri Edi Rama ka firmosur kontraten qe ishte mes qeverise shqiptare dhe kompanise Voltalia, gje e cila i ka hapur rruge kantierit te energjise diellore ku behet e ditur se kompania franceze do te investoje 100 milion euro.

“Eshte nje lajm i gezuar sepse vjen ne nje moment trondites per te gjithe boten dhe me vjen mire qe vjen nga Franca. Do donim shume qe Franca te ishte me e pranishme ne Shqiperi sidomos ne ekonomi.

Kam pare nje studim ku do ndertohet ky park i pare dheëeshteëzona me oret me te gjata te diellit neëvit, neë Shqiperi e gjithe rajonin”, tha Rama.