‘Thuaj që humbi jeten nga Covid se paguhesh..’, mesazhi dyshues per doktor Pëllumb Piperon…

0
718

Pëllumb Pipero, ka dhënë së fundmi një intervistë ku eshte pyetur nga gazetari Endri Xhafo ku i lexoi në studio mesazhin dyshues të një qytetareje rreth Koronavirusit.

Ja mesazhi i plote:“Ka dy ditë që vd. një fshatari im dhe e di si i thanë djalit të të ndjerit kur e nxorrën nga spitali? Thuaj që vd. nga Koronavirusi se do paguhesh nëse deklaron kështu”, ishte mesazhi i qytetares.

Por ja se si shprehet doktor Pipero: Ai tha se diçka e tillë nuk ka mundësi të ndodhë, pasi duhet letër konfirmuese nga mjeku që e ka ndjekur. “Nuk mund të ndodhë pavarësisht se çfarë thonë. Pa një letër konfirmuese nga mjeku që është Covid nuk ka shanse të ndodhë kjo gjë. Nuk duhet ta besojmë”, u shpreh mjeku.

Ndaj keto jane mesazhe qe perhapin panik te kote ndaj duhet te jemi me te kujdesshem.