Bien lekë nga qielli në Përrenjas, qytetarët me qese në duar fillojnë t’i mbledhin te gjitha.VIDEO

Nje shume parash eshte hedhur ne rruge ne qytetin e Prrenjasit dhe 4 persono fillojne dhe i grumbullojne.

Eshte nje enderr e madhe e cdo njeriu qe te bledh leke ne kete menyre por a ju be kjo enderr realitet 4 personave.

Ashtu sikuse do bënim të gjithë, banorët e qytetit që janë gjendur në vendin ku kanë rënë paratë, shfaqen të kërrysur duke i mbledhur me qese në dorë dhe te gezuar.

4 persona po grumbullojnë paratë që gjenden në tokë. Nuk dihet se si kanë përfunduar ato para aty, dhe as sa është shuma e tyre.

Shikoni videon