Te papriturat e moti në Shqipëri/ Në këto zona ka rënë breshër sa një kokërr arre: Pritet të

40 minuta shi i rr ëmbyer dhe breshër sa një kokërr arrë ka tr onditur mesditën e sotme Konispolin.

Kjo ka shkaktuar d ëme të dukshme në pemëtarinë e Konispolit. Dhe jo vetëm kaq po sipas banorëve breshëri kokërrmadh që ka g oditur pulat ku i gjeti nëpër oborre, kanë ngordhur. Deri tani nuk kemi një infirmacion të saktë për d ëmet e shkaktuara.

Breshëri i mesditës të së shtunës, që nisi nga ora 14. 55 deri në 15.40, sipas banorëve të Konispolit ishte më i madh se ai i një viti më parë, pra të nëntorit të 2020.