Home TE NDRYSHME Porositi makiato me pak qumësht të ftohtë, ajo që i solli kamarieri...

Porositi makiato me pak qumësht të ftohtë, ajo që i solli kamarieri në Llogara është e paparë

349
0

E kujt nuk i ka ndodhur që të bëhet pjesë e skenave të papara në lokale?

Një vajzë ditën e sotme në Llogara është shkrirë së qeshuri teksa ka porositur një makiato me pak qumësht të ftohtë, por ajo që i ka dërguar kamarieri i ka kaluar pritshmëritë.

I thashë dua një makiato me pak qumësht të ftohtë, por shikoni se ç’më dërgoi”, shkruan vajza teksa dërgon dhe foton.

Epo, të bëftë mirë i thonë në këto raste.