Te gjithe shqiptaret e duan! Angela Merkel feston ditelindjen, nuk do ta besoni sa vjece ben ajo

Sot Angela feston 66 vjetorin dhe Gani Dreshaj, zevendes Ministri i Puneve te Jashtme ishte zyrtari i pare Kosovar qe e uroi zonjen Merkel.

Ai e ka vleresuar shume figuren e saj te dalluar duke e quajtur si nje mike te madhe te Kosoves.

“Sot feston ditëlindjen e 66-të Frau Angela Merkel. Kancelarja e zonja arriti që për 15 vite në krye të kësaj detyre ta rris fuqinë ekonomike dhe politike të Gjermanisë në nivele më të larta globale.

Zonja e hekurt vazhdon të jetë model i politikbërjes kudo në Evropë dhe botë.

Frau Merkel është dhe do të mbetet gjithmonë sinonim i fuqisë së gruas dhe një motiv për secilën grua në të drejtën e përfaqësimit dhe punës së denj” shkruan Dreshaj në urimin e tij të vecantë.