Situata e rënduar ne vendin tone.Shikoni se sa mesues jane infktuar me koronavirus per nje jave shkolle

Pas hapjes se shkollave pritej nje rritje e numrit te infektuarve sepse njerezit duhet te jene me te kujdesshem por ato si gjithmon nuk tregohen te kujdesshem.

Thuhet se 20 mësues janë infektuar me koronavirus në të gjithë Shqipërinë por gjendja e tyre shendetsore eshte e mire dhe ata jane ne karantine.

Më kritike gjendja është në Tiranë, ku deri më tani vetëm në shkollën 9-vjeçare tek Jeronim de Rada janë prekur 9 mësues, mes tyre dhe drejtoresha.

Në këtë shkollë mësuesit e tjerë që kanë qenë në kontakt me të infektuarit janë karantinuar.

Që prej fillimit të pandemisë deri më tani në Shqipëri janë infektuar me koronavirus 119,48 persona prej të cilëve 4,813 raste janë aktive.

Por sipas eksperteve fuqia e virusit eshte dobesuar dhe numri i telefonatave eshte ne renie ne krahasim nje muaj me pare.

Shpresojme qe gjendja te qetesohet sa me shpejte dhe tregohuni vigjilent lani duart dhe perdorni masken.