(Video) Po merr para çfarë t’i dalë/ Vazhdon Cikloni në Greqi, po me brigjet shqiptare çfarë do të ndodhë janë bërë thirrje për kujdes

Brigjet greke janë prekur nga cikloni, i shoqëruar me er ëra të f orta dhe shira të rrëmb yeshëm. Kefalonia, Ithaca dhe Zakynthos në Greqi janë tashmë në vorbullën e ciklonit por shpresojme qe cdo gje do te shkoje mire.

“Ka dëme por ato nuk kanë rrez ikuar jetën e njerëzve”, tha së fundmi zëvendës Ministri i Mbrojtjes Civile Nikos Hardalias, pas takimit në mëngjes të Mbrojtjes Civile, në lidhje me ecurinë e motit të keq.

per me shume shikoni video