Si ti zbardhni carcafët e vjetër dhe ti bëni si të rinj borë të bardhë

0
93

Eksperti i pastertis ka zbuluar ka zbuluar nje menyre se si ti beni carcafet e tuaj bore te bardha.

“Çarçafët dhe mbulesat e bardha me kalimin e kohës zverdhen natyrshëm dhe un do ju tregon nje truk pa harxhuar shume para”

“Merrni ½ filxhan kripë dhe përzieni me filxhan sode buke në 1 litër ujë të nxehtë të vluar. Përzieni tretësirën derisa gjithçka të tretet. Pastaj merrni carcafet tuaj dhe shtoni atë në afërsisht 3 litra ujë të ngrohtë dhe lajimi me duar.

“Nëse jeni duke larë me dorë, lëreni përzierjen të zhytet për 30 minuta përpara se ta hiqni. Nëse është në një makinë larëse, vendoseni në një cikël centrifugimi të ulët me një vendosje të gjatë shpëlarjeje.

Ne fund çarçafet do të shkëlqejë përsëri të bardhë!”
gatuajshendetshem.com