Nëna humb një nga binjaket 9 muajsh nga gabimi që ndodhi në spital

Një nënë ka humbur fëmijën e saj pasi tymi i naftës futej në dhomën e spital.

Fëmija 9 muajsh u gjet në gjendje shumë të rënd dhe më pas ka humbur jetën.

Pranë dhomës së spitalit kalonin tubat e naftës dhe ato kanë berë qe femija të humbë jetën nga gazrat që kanë lëshuar tubat.

Nëna është duke kërkuar të vërtetën dhe ka paditur spitalin për humbjen e femijës.

Nëna lindi dy binjakë dhe i futi në inkubator por vetëm një nga fëmijët jeton ndërsa tjetra ka humbur jetën nga gazrat që lëshonin tubat jashtë dhomës së spitalit.