Si mendoni cili nga mjetet kalon i pari? Te shohim nese patenten e keni marre me mik, apo me merita

0
1507

Jeni apo nuk jeni nje shofer i mire?Ai di ni rregullat?

A e gjeni dot se cila makina kalon e para?

Siç mund ta shihni nga ilustrimi, në kryqëzimin pa semaforë ndodhet një kamion, makinë dhe autobus.

Kamioni duhet të kthehet majtas, makina djathtas pasi autobusi shkon drejt.

Si do të bëhet kjo? Pergjigjuni me poshte dhe shprehuni lirshem per pergjigjen tuaj, cili nga mjetet do te kaloj i pari?