Nisi sot me ne fund. Qeveria Rama ka njoftuar: Te gjithe shqiptaret duhet te

0
3135

Shendetesia shqiptare duket se po merr masa te reja per te nisur nje program vaksinimi per popullsine, dozat e se ciles do te mbrojne jo vetem shendetin tek femijet por edhe te grupmoshave me te rrezikuara.

Gjithashtu Qeveria Rama ka theksuar se ka marre shume mbeshtetje qe madje po pullsia te kryeje falas vaksinen.

“Ka nisur programi i va ksinimit dhe është përmbushur në mënyrë shembullore, për të garantuar shëndetin e fëmijëve. Po bëhemi gati edhe për va ksinën e gripit, dozat e së cilës i kemi siguruar disa herë më shumë se vjet, për të siguruar mbrojtjen e të gjithë grupeve të rre zikuara, duke filluar nga personeli mjekësor”, njofton qeveria Rama.