Arrin 26 cm dëborë, kjo nuk ishte parë ndonjëherë në këtë vend

0
520

Viti 2020 do te mbahet mend si nje vit krejt i vecante, me pandemine e COVID-19 si edhe termeteve apo stuhive te fundit.
Por duket se cudia vazhdon pasi ne Zvicer kete here eshte shenuar nje rekord i ri ku debora ka arritur 23 cm trashesi dhe jemi ende ne fund shtatori.

Ky fenimen i rrale eshte komentuar neper mediat vendase pasi ne kete periudhe te vitit, fillim vjeshte nuk eshte pare kaq shume debore me pare.