Home TE NDRYSHME “Si engjëll”, vendoset nga të gjithë: Kjo vajzë është më e bukura...

“Si engjëll”, vendoset nga të gjithë: Kjo vajzë është më e bukura në botë, të gjithë mendojnë se është dhuratë nga Zoti!

331
0

Një fotograf ka zbuluar një vajzë të vogël, e cila ka një bukuri të rrallë. Ajo cilësohet si një margaritar i rrallë. Fotogarfi me emrin Mofe ka fotografuar një vajzë e cila është cilësuar si bukuria më e rrallë.

Ajo quhet Jare Ijalana dhe ka flokë të dendur dhe sy si kristal. Disa thonë se ajo duket si një kukull dhe se është e vështira ta besosh se është një njeri.

Fotot e saj që fotografi i ka postuar në rrjetet sociale kanë marrë me mijëra e mijëra pëlqime. Përdoruesit e internetit nga e gjithë bota, të magjepsur nga bukuria e kësaj vajze të vogël.