Si asnjëherë më parë, Ami flet për marrëdhënien me vjehrrën: Nuk jemi mikesha

0
346

Nje nga prezantueset me te mira shqiptare Amarda Toska ka tërhequr shumë vëmendje për marrëdhënien e saj me vjehrrën.

Ajo ka folur per here te pare rreth kesaj ceshtje dhe ajo ka thene se:“E vërtetë, por kur me keni dëgjuar të flas për mamin apo motrën time? Është e njëjta gjë… “

Teksa e shmangu pyetjen në lidhje me vjehrrën. Dhe ndryshe nga sa mund të prisnin të gjithë për “marrëdhënien e shkëlqyer”, u tregua realiste: “Jo, nuk do them që kam një marrëdhënie të shkëlqyer. E kam vjehrrë. Ajo është nëna e Ermalit. Kam marrëdhënie shumë të mirë, nuk jemi mikesha, nuk bëjmë shopping bashkë. Ne jetojmë në shtëpi të veҫanta dhe kemi marrëdhënie korrekte…” u shpreh Ami.

Ndërkaq, e pyetur për nusen tjetër të familjes, bashkëshorten e vëllait të Ermalit, Ermirit, si shkon me vjehrrën: “Nusja tjetër është natyrë tjetër, ka më shumë kohë, ndoshta i bën edhe qejfin pak më tepër… Është pak edhe me tip”