Shkuan për të prishur bunkerin, punonjësit në Fier mbesin me goje hapur nga ajo qe gjejnë brenda

0
696

Gjate procesit te rikonstrktimit te njeres prej rrugeve ne lagjen Kastrit ne Fier, u vu re ngapunonjesite e kompanise pergjegjese se kishte disa granata brenda nje bunkeri qe ishte ne projekt per t`u prishur.

Bunkeri qe do prishej do te jepte mundes ime te per zhvillim te rruges ne projektin infrastrukturor.

Pastaj duke menduar se brenda bnkerit mund te gjendeshin edhe municione te tjera, aty pritet ardhja e specialisteve qe mund te bejne demontimin dhe heqjen e tyre.

Disa te dhena te hershme thuhet se granatat datojne nga Lu fta e Pare Boterore.

Te shohim se c`do zbulohet me vone nga specialistet.