Shkoi të merrte djalin nga shkolla, mamaja nuk e pret nga ajo që sheh djalin e saj

Ne Tirane ka ndondhur dicka ndryshe nga heret e tjera.

Një nënë e cila ka shkuar të marrë si zakonisht djalin e saj në shkollën Edith Durham është përballur me pamje qe se priste teksa ka parë me sytë e saj se si të rinj të moshës14-18 vjeç, kapnin prej krahu nxënësit për t’u dhënë hash ash.

Ajo i ka shkruar ish-kryeministri Berisha ne fb e tij.

Ja cfare shkruan ajo:

Doktor shkova sot te marr djalin tek shkolla 9 vjecare Edit Durham. Mu tek dera e jashteme e shkolles 10 te rinje te moshes 14_18 vjec i kapnin nga krahu femijet duke ju oftuar hash ash.

Ju lutem beje prezent sepse vetem Ju mund ta ngrini kete problem sepse policia nuk ekziston po merren me syze dhe bjonde!!!

Beni kujdes kur coni femijet ne shkolle duhet ti ruani dhe te kujdeseni per to.