Sa e thjeshte dhe modeste eshte Angela Merkel, shikoni apartamentin me qira ku jeton gruaja me e pushtetshme në planet

0
387

Ajo eshte nje nga politikanet me te dashura ne te gjithe evropen dhe sidomos per Gjermanet.

Kancerlarja Angela Merkel eshte nje femer e fuqishme dhe shume popullore ajo eshte femra me e pushtetshme ne bote por shume e thjeshte dhe e dashur.

Edhe pse ajo eshte kancelare e Gjermanisë, bën një jetë të thjeshtë si pjesa më e madhe e qytetarëve gjermanë.

Merkel jeton në një apartament me qira në Berlin, së bashku me burrin e saj, Prof. Dr. Joachim Sauer, në një banesë në katin e katërt në Am Kupfergraben 6, në “Muzeun e Ishullit”, në një hapësirë prej vetëm 80 metrash katrorë.

Një shembull që mbase duhet ndjekur edhe nga politikanët tanë, që jetojnë nëpër vila luksoze e bëjnë pushime të çmendura me lekët që i marrin nga taksat e popullit.