E bu.jshme/ Kjo nuk pritej, nga Brukseli na vjen lajmi i rë.ndë për integrimin e Shqipërisë

Tashme qe kemi gjithe keto vite qe duam te futemi ne BE një lajm jo i mire vjen për procesin e integrimit të vendit tone.

Presidenca gjermane në fund të vitit mund te fillojë bisedimet për negociatat me Maqedoninë dhe mund të lërë ende në pritje vendin tonë per shkak se vendi ka shume probleme si gjithmon akoma nuk e kalon klasen ka mbi 5 vite qe flitet per veting dhe peshku i madh dhe asgje nuk ka ne rrjeta.

Ky është parashikimi pesimist e ka bërë “Euractiv”, një media shumë pranë qarqeve zyrtare në Bruksel.

Shkak për këtë mund të jenë ndryshimet e njëanëshme kushtetuese të bëra nga Rama që shkojnë në dëm të Shqipërisë dhe nga ana tjetër zgjedhjet e rregullta që zhvilloi Maqedonia.