Rënie drastike në peshë, Eduart Ndocaj zbulon sekretin qe na mahniti

Ish deputeti shqiptar Eduart Ndocaj ka pesuar nje ndryshim rrenjesor ne pamjen e tij e madje duket si nje njeri tjeter.

Humbja e dhjetra kilogrameve ka bere qe edhe shume njerez ta pyesin se cfare ka ndodhur dhe si ia arriti.

Ndocaj ne nje interviste se fundmi ka treguar se renia ne peshe ka qene nje sfide e vertete dhe madje pranoi se ky ndryshim i dedikohet bashkeshortes se ti qe ka qene nismetarja.

Ai thote:
“Bashkeshortja ka qene nismetarja qe une te bija ne peshe. Une qe ne janar marr vetem pjese neper tavolina dhe nuk ha. Ne fillim e vuaja por tani jo”