Institucionet që e morën në qafë, nami me koronavirus në këtë zonë

0
411

Institucionet që e morën në qafë, nami me koronavirus në këtë zonë

Gjatë 24 orëve të fundit, ne qytetin e Fierit duket se po vazhdojnë të shtohen rastet pozitive me koronavirus dhe tani ai është një prej zonave më të prekura.

Diten e sotme janë konfirmuar 11 raste të reja në këtë qytet dhe i përkasin 3 bashkive në qarkun Fier.

Sipas informacioneve te reja thuhet se, vatra me numrin më të madh mbetet qyteti i Fierit, më pas Roskoveci dhe Patosi.

Mendohet se ne Fier cdo gje ka pasur perhapje ne institucionet si ALUIZNI dhe ADISA dhe aktualisht te indfektuarit mbeten kontaktet e të prekurve nga institucionet.

Ndaj keto dy institucione jane bere shkak per infektimin me koronavirus te personave dhe kane marre ne qafe shume njerez.

Keshtu qe ju bejme thirrje te ruani distancimin social dhe te perdorni masken ne vende me grumbullime.