Home TE NDRYSHME Rastet me koronavirus u shtuan shumë nga nesër mbyllen shkolla, baret dhe...

Rastet me koronavirus u shtuan shumë nga nesër mbyllen shkolla, baret dhe kafenetë në këtë vend evropian/ Mësimi online

334
0

Shtrengohen serisht masat kunder koronavirusit ne gjithe evropen por nga
nesër Republika Çeke shtrëngon ma sat kufizuese kundër koronavirusit.

Cekia eshte nje nga vendet me me shume te infektuar kohet e fundit dhe do te mbyll serishte vendin.

Qeveria çeke njoftoi se, nga 14 tetori, të gjitha restorantet, baret dhe klubet do të mbyllen deri më 3 nëntor.

Të gjitha shkollat, përveç kopshteve, do të mbyllen deri më 2 nëntor dhe do të kalojnë në mësime online.

Tubimet e njerëzve në publik do të kufizohen në gjashtë vetë. Qeveria çeke ka ndërmarrë disa masa kufizuese edhe javën e kaluar, përfshirë mbylljen e palestrave, pishinave, kinemave, teatrove dhe muzeve.

Shpresojm qe gjendja te qetesohet muajt ne vazhdim.