“Ejani perseri këtu”.| Kryeministri jep lajmin e madh për emigrantët shqiptar: Ka nisur..

0
1049

Edi Rama dha lajmin e mirë për të gjithë emigranët, madje i ka kërkuar që të rikthehen dhe të investojnë në Shqipëri ku taksa e biznesit po ulet.

Ai u shpres se :”Jam i vetëdijshëm që lehtësimi i bërë për bizneset është i madh.

Po punojmë me ekspertizë ndërkombëtare, jam i bindur pasi njerëzit që kanë kursyer në emigracion do të kthehen të investojnë në Shqipëri.

Emigranëve shqiptar duhet t’u japim mundësinë për amnistinë fiskale. Durim, pasi punët e mira duan mundin”, tha Rama.

Edi Rama u ndal tek nisma për amnistinë fiskale ku theksoi se shumë shpejt do të bëhet realitet.

Shpresojme qe te behet me e mira per te gjithe ju.