Prej ditësh me koronavirus, deputeti Gjoni jep lajmin e mrekullueshem, ja ç’ka ndodhur me të

Deputeti i Opozites Parlamentare Ralf Gjoni ka me teper se 2 jave i infektuar me koronavirus dhe sot ai ka njoftuar se eshte sheruar.

Ai ka shkruar ne facebook se testi i fundit i ka dale negativ dhe madje shkruan mes reshtash se 80% e njerezve tashme kane fitur nje frike prej lajmeve te rrema lart e poshte dhe vales se histerise se krijuar.

Ai ka thene: “Qendroni larg panikut e lajmeve te rreme por ama kini kujdes maksimal brenda logjikes se shendoshe njerezore.”

“Të rinjtë në veçanti po vazhdojnë të tregohen të pakujdesshëm dhe po refuzojnë të kuptojnë se Covid 19 do disa ditë që të inkubohet në trup përpara se t’ia transmetojnë atë të moshuarve që kanë në shtëpi,” shprehet Gjoni