Po u nxjerrin qumështin e nënës nga hundët! Ja çfarë po u bën pala greke shqiptarëve në kufi: Ka shkuar radha…

0
468

Me hapjen e kufijve jane te shumte qytetaret qe ushetojne ne Greqi nga Kakavija.

Radha e gjate e automjeteve ka ardhur per shkak te fluksit qe ka nga te dyja palet plus edhe vonesat ne berjen e testeve nga pala greke.

Por mos harrojme se qe para dy ditesh pala greke ka kufizuar kalimet ne Kakavije vetem gjate dites.

Eshte ndaluar qarkullimin nga ora 10 e darkes deri ne 6 te dites tjeter ne Kakavije dhe Kapshtice edhe ne hyrje edhe ne dalje te kufirit.