Emocionuese/ Elvis Naçi ua bën jetën parajsë fukarenjve në Shqiperi, por dikush ja bën jetën parajsë të mirit Elvis Naçi

0
530

Elvisi gjithashtu është edhe një njeri shumë familjar nje nga shqiptaret qe ndihmon cdo dite njerezit nevojtar dhe nje njeri fisnik.

Ai eshte shume i perkushtuar mbas familjes. Naçi ka shkruar se djalit të tij ai ka vënë emrin Firdeus dhe ai eshte nje djal shembullor si babai i tij.

Nje emer domethenes per kuptimin qe ka.

Djali im te cilit ja kam vendosur emrin Firdeus, Firdeusi eshte Xheneti parajsa me i larte dhe Zoti i Madherishem na e dhurofte te gjitheve! Amin thote Naci ne nje postim te tijin.

Po ashtu ka postuar edhe disa foto shumë të bukura ku shfaqet krah të birit dhe duken si dy shok të mirë. Zoti i ruajt te dy pasi sjellin vetem pozivitet.