Përdori pika loti për syt. Ja e keqa e madhe që i ndodhi

0
96

Adam Di Sarro tha se humbi shikimin në njërin sy disa orë pasi përdori lotët artificialë EzriCare.

Ai tha se ai ka qenë pa punë për pesë muaj pas incidentit.

Pikat e syve EzriCare u tërhoqën në shkurt pasi u lidhën me humbjen e shikimit.

Një kapiten zjarrfikës në Florida tha se ai përjetoi humbje të shikimit në syrin e tij të majtë pasi përdori lotët artificialë EzriCare, të cilët janë lidhur me një infeksion bakterial të syrit rezistent ndaj ilaçeve .

Ai kishte irritim, ënjtje, dhimbje ekstreme dhe parehati në sy dhe koke, ndjeshmëri ndaj dritës, shikim të paqartë dhe përfundimisht verbëri. në syrin e majtë” pas përdorimit të pikave të syve, të blera përmes Amazon.

“U shfaq skuqja, u shfaq acarimi, shumë kruajtje dhe ishte jonormale”, tha Di Sarro. “Thjesht u përkeqësua gradualisht, deri në atë pikë sa nuk mund të shihja as brenda pak orësh.”

Ai vazhdon të vuajë nga shpërfytyrimi i syrit të majtë, dhimbje koke, marramendje, verbëri në syrin e tij të majtë dhe shqetësim emocional pasi perdori kete ilac.gatuajshendetshem.com