Luizi tregon se sa fëmijë do bëj me Kiarën. Shikoni sa emra të bukur i ka gjetur

Ditën e sotme Luizi është mbledhur në oborr me banorët e BBV dhe kanë biseduar për plane të ndryshme pas daljes nga BBV. Ai ka thënë dhe për planet që do ketë me Kiaren.

Luizi mezi po pret te këtë një fëmi me Kiaren dhe ai është shprehur se:“Unë do doja 2 vajza 1 djalë, se dhe djali është mirë kur është në shtëpi me motra, se bëhet më i ndjeshëm.

Ai i ka gjetur dhe emrat e fëmijëve se si do ja vendos emrat.Unë mbaroj për vajza, ia kemi gjetur dhe emrat. Një emër Lori se kështu e do Kiara, emri tjetër Katalea.

Ndërsa djalit do ja vendosim emrin e një prej banorëve të BBVip, për shembull Amarildo,” tha Luizi duke qeshur.