Dentisti helmon gruaj e tij. Nënën e gjashtë femijëve

SHBA-Një dentist nga Kolorado është arrestuar në lidhje me vdekjen e gruas së tij nga helmimi qe i kishte hedhurne gotë.

Gruaja e tij, Angela mbërritën në spital me dhimbje koke të forta dhe marramendje.

Gjendja e saj u përkeqësua me shpejtësi dhe më vonë humbi jeten.

Hetuesit thane se: “U zbulua shpejt se kjo ishte në fakt një vrasje e llogaritur mirë.

Policia zbuloi se ai i kishte hedhur fshehurazi arsenik ne nje gote qe ajo pinte ujë.

Çifti ka gjashtë fëmijë së bashku dhe familja po kalonte kohë shumë të vështira ndaj ai kishte kohë që donte ta helmonte gruaj e tij.