Per te gjithe ata qe duan te kalojne pushimet ne Greqi.Hotelet ulin çmimet, 12 euro nata për person

0
454

Per te gjithe ata qe duan ti kalojne pushimet ne Greqi.Disa hotele në Greqi kanë filluar të ulin në mënyrë drastike çmimet e dhomave të tyre.

Vendi rihapi kufijtë më 1 korrik, por duket sikur pushuesit nuk kanë filluar të shkojnë përsëri, duke bërë që disa hotele të ulin çmimet e tyre deri në 40 %.

Një qëndrim një javor në një hotel në Rodos muajin tjetër mund t’ju kushtojë 11 £ për person për një natë, ndërsa shtatë netët në Kos, do të jenë vetëm 12 £ për person për një natë, dhe qëndrimi një javë në Kretë është 17 £ për person për një natë.

Muajin e kaluar, zyrtarët në Greqi thanë që po shkurtonin taksën e vlerës së shtuar (TVSH) dhe taksën e mallrave dhe shërbimeve (GST) në të gjitha mënyrat e transportit nga 24 % në 13 %, në një përpjekje për të tërhequr turistët.