Ekspertet thone:Këto janë zonat që kanë më shumë të infektuar me koronavirus në Tiranë ndaj beni kujdes

Cdo dite rritet numri i te infektuarve me kornavirus ndaj duhet te jeni te kujdesshem.

Sipas mjekeve Genc Sulçebe dhe Alban Ylli shprehen se epidemia e koronavirusit në Shqipëri është vetëm në fillimet e saj, dhe përjashtim nuk bën as Tirana edhe pse ka numrin më të lartë të të infektuarëve aktivë.

Përsa i përket zonave më të prekura në qytet, mësohet se nga testimi i kryer në popullatën e Tiranës u vunë re diferenca të përhapjes së virusit edhe brenda zonave.

Lagjja pranë Poliklinikës 9 në rrugën e Kavajës, zona e “Pazarit te Ri” dhe ajo pranë rrugës “Siri Kodra” rezultuan me numrin më të lartë të personave pozitive nga Covid-19.

Ndërsa zona pranë sheshit “Ëillson”, lagjja poshtë Liqenit Artificial dhe Lapraka kishin numër më të ulët të infektuarish.

Beni kujdes.