Pellumb Pipero jep lajme të mëdha per te gjithe ne: Ja koha kur do çlirohemi nga pandemia

0
636

Te gjithe jane duke degjuar Pëllumb Pipero pasi ai eshte ne qendje te vemendjes qe ne kohen kur koronavirusi u perhap ne vendin tone.

Deklaraat e tij shikohen dhe lexohen dhe te gjithe duan te marrin informacjonet e fundit se cpo ndodh me virusin dhe se ato te jete me pran nesh.

Por kete here Pipero ka thene se fusha e prodhimit të va.ksinës ka lajme të mira. Sipas tij, “bota për një vit ose një vit e gjysmë do çlirohet nga kjo pandemi” keshtu eshte thene nga te gjithe ekspertet se virusit po vjen dhe po i bie fuqia dhe shpresojme qe 2021 te sjell dhe fundin e tij.

Pipero ka thene se:“Në hemisferën jugore gjatë dimrit, qarkullimi i viruseve stinore ka qenë shumë i ulët. Siç duket, masat e marra për koronavirusin parandalojnë edhe gripin stinor. Shpresoj që edhe te ne, qarkullimi i viruseve do mbetet i ulët. Grupet e rrezikuara duhet të vaksinohen me përparësi,” tha Pipero.

Por ju mos harroni distancimin social dhe te jen vigjilent.