Home TE NDRYSHME Krenare per te gjithe ne shqiptarja fiton “The Voice Kids” në Belgjikë.Nuk...

Krenare per te gjithe ne shqiptarja fiton “The Voice Kids” në Belgjikë.Nuk ka ndodhur me pare

200
0

Gala Aliaj, është shpallur fituese e “The Voice Kids” në Belgjikë dhe Gala eshte vajza e Robert Aliaj.

Ajo ka triumfuar me zerin e saj brilant dhe magjik.

Vajza e vogël e artistit shqiptar ka mahnitur jurinë e “The Voice Kids” në Belgjikë që në fazën e audicioneve të fshehta, ku bëri të katërt anëtarët e jurisë të kthenin karriget që në notat e para muzikore.

Fitorja e këngëtares shqiptare u përkrah nga gjithë Belgjika në “The Voice”.