Nxenesja e gjimnazit infektohet me koronavirus, dhe ja cfare ndodh kur testohet e gjithë klasa

0
657

Ne qytetin e Gjirokastres, ne gjimnazin “Siri Shapllo” nje nxenese eshte infektuar me koronavirus.

Nxenesja ne fjale pasi ka shfaqur simptomat eshte e detyruar t`i nenshtrohet testimit.
Pergjigja qe ka dale pozitive e ka alarmuar te gjithe klasen e saj aktuale.

Mesohet se DSHP ka vendosur qe te testoje te gjithe klasen e saj per ta verifikuar nese ka nxenes te tjere te infektuar. Si pas lajmeve te fundit ende nuk dihet se kur dalin pergjigjet