Nuk kishte ndodhur me pare.Zbulohen 15 milionë euro, të fshehura brenda një muri te shtepise

Ne nje banese ne Milano brenda nje muri eshte zbuluar nje shume e madhe eurosh ku i ka cuditur te gjithe 15 milion eruo.

Ne zonen e Lombardise Policia ka kontrolluar per dr oge dhe ta ka gjetur shume e madhe te eurove.

Shuma e majmë e parave me prerje nga 20 deri në 500 euro, u zbulua në 28 kuti të sistemuara brenda një muri artificial.

Përveç parave të zbuluara gjatë kësaj fundjave në mur, agjentët gjetën edhe 167 mijë euro të tjera, të ruajtura brenda një kasaforte, në një ofiçinë makinash.

Që të gjitha paratë u sekuestruan dhe do te perdoren nga policia.