Home TE NDRYSHME Nuk do ta besoni se si Eduard Ndocaj eshte dobesuar drastikisht, shihni...

Nuk do ta besoni se si Eduard Ndocaj eshte dobesuar drastikisht, shihni se si duket tani.

398
0

Ish-deputeti Eduard Ndocaj “Kaubojsi”, ka pësuar ndryshim drastik në trupin e tij pasi ishte shume i shendosh dhe ka bere nje nderhyrje.

Kaubojsi ka humbur thuajse gjysmën e peshës së trupit të tij, duke u kthyer në elegant si kurre me pare ai ka ndryshuar shume sa nuk do ta njihni.

Bashkeshortja Valentina ka publikuar fotografi dhe duket mjaft i dobesuar sa te gjithe i ka cuditur.

Ai është tërhequr nga politika duke iu përkushtuar familjes dhe bizneseve të tij sic ka qen dikur.

Disa muaj më parë “Kaubojsi” iu nënshtrua një operacioni në Itali, teksa tani e ka rimarrë veten perseri dhe ka pesuar ndryshim drastik.