Një super lajm për Shqipërinë dhe mbarë botën… Mjeku i njohur e thotë troç: Nuk ka me…

0
3620

Mjeku i njohur epidemiolog Ilir Alimehmeti ka dhene sot nje lajm shume te mire.

Doktori me ane te nje postimi ne rrjetet sociale eshte shprehur pozotiv per situaten e koronavirusit.

Kjo pasi kurba e jeteve te humbura si pasoje e Covid-19 ne vendin tone e gjithashtu ne bote ka rene ndjeshem.

Alimehmeti ka bere nje krahasim me periudhen mars-prill dhe ka thene se pjesa me e madhe e shteteve qe kane pasur nje vale te pare atehere, tani shfaqin nje kuader me te mire te rezultateve te infektimit me koronavirus.