Home TE NDRYSHME Një e re 24 vjeçare ka humbur kontaktet me familjaret qe prej...

Një e re 24 vjeçare ka humbur kontaktet me familjaret qe prej 4 ditësh nga Skenderaj dhe ende nuk dihet ende asgjë për vendndodhjen e saj.

285
0

Rasti u bë i ditur nga Ridvan Tahiri i cili në mënyrë vullnetare angazhohet për kërkimin e personave të deklaruar si të zh d ukur.

“Rasti është raportuar në orët e mbrëmjes nga familjarët e saj. Qenka raportuar në St acionin Po licor të Skenderajt, nga ana e familjarve të saj. Rasti i 24 vjeçares, është inicuar si person i z hdukur. Detaje të tjera nuk kemi për momentin”.

Ndërsa, Ridvan Tahiri ka kërkuar mobilizim për gjetjen e 24-vjeçares.

Postimi i plotë i Tahirit pa ndërhyrje:

Vemendje!

Person i humbur.

Emri mbiemri: Egzona Islam Ferati

Gjinia :Femer

Data e lindjes: 23/02/1994

Gjatsia:160 cm

Pesha:60 kg

Vendlindja: F. Qirez Komuna Skenderaj

Gjendja fizike: E mir