Ndryshon kursi i kembimit valutor, ja cfare ndodhi sot me euron dhe dollarin

0
552

Kembi i valutes se euros ka vazhduar qe edhe diten e sotme te forcohet me tej duke u blere me 123.8 leke dhe shitur me 124.4 leke.

Ndersa kursi i dollarit USD ka patur nje tjeter kurbature, pasi qe ka humbur 0.4 pike krahasuar me nje dite me pare u ble me 104.6 dhe u shit me 105.6.

Mondha e paundit britanik ka patur vlera konstante tashme pas nje renie gjate javes qe kaluam, keshtu u ble sot 135.6 dhe u shit serish me 137 njejte si dje.

Ndersa franga zviceriane duke pare te dhenat e tregut vendas sot ka fituar 0.3 pike krahasuar me te merkuren pra eshte blere me 114.2 dhe shitur me 115.2