Mori për grua vajzën 25 vite më të re/ Ish gruaja i nxjerr bojën kryeministrit të Anglisë: Ai nuk është njeri i mirë: Më la vetë kur kisha

Ish-gruaja e kryeministrit britanik Boris Johnson, Marina Wheeler ka përshkruar ditët e fundit të martesës së dikurshme me të si “të pamundura”, teksa zbulon për herë të parë se ishte ajo që i dha fund bashkimit.

Avokatja e autorja 56-vjeçare thotë se prishja e martesës së tyre ndodhi teksa ajo kur ishte semure.

Zonja Wheeler tha se duke përshkruar për herë të parë martesën e tyre 25 vjeçare, teksa shton se procesi i ndarjes nga bashkëshorti kishte qenë “i vrazhdë”.

Komentet e saj vijnë gjashtë ditë pasi kryeministri britanik njoftoi se është martuar me të dashurën e tij Carrie, në një ceremomi sekrete në katedralen e Westminster në Londër.

Wheeler tregon: “Me sa duke plani hyjnor kishte shkuar keq. Unë dhe katër fëmijët e mi kishin gjëra të tjera për t’u shqetësuar. Martesa ime 25-vjeçare ishte bërë dicka e pamundur prandaj unë i dhashë fund, dhe e gjithë çështja ishte e vrazhdë. Sigurisht që kjo nuk ishte mënyra sesi funksiononte k an ceri. Dy vjet më pas kuptova sesa me fat që isha”.

Në një intervistë me Radio New Zealand gruaja thotë se nuk u ndje asnjëherë “nën hijen” e burrit politikan.

“Unë kisha karrierën time si avokate, isha shumë e zënë dhe puna ishte st resuese. Nuk besoj se ndjehesha nën hijen apo influencën e ndokujt.”