Thanë që la Mevlanin për burrin në Belgjikë/ Ledjana paralajmëron: Do t’ia nxjerr të palarat atij unë

Pasi u transmetua intervista e Ledjanes per “Glamour Zone” te Ester Bylykut dhe nuk kishte si ti shpetonte pyetjeve ne lidhje me marredhenien e bujshme me Mevlanin.

Mevlani nuk është autor i këngës që i dedikoi? Ledjana i nxjerr “të palarat”: Së shpejti vjen versioni zyrtar – Top Channel

Nga pergjigjet e Ledjanes dolem ne konkluzionin se persa i perket lidhjes se tyre, ka shume te fshehta, por qe Ledjana nuk do t’i beje publike.

Ajo nisi duke konfirmuar ndarjen e tyre dhe pas tha se Mevlani ka thene thjesht versionin e tij te historise, megjithese ka shume gjera te tjera qe do dalin te cilat Ledjana ka vendosur mos t’i tregoje per te mos hedhur balte mbi momentet e romances qe ajo ka kaluar me Mevlanin.