Mjeku shqiptar në SHBA tregon anën e panjohur të COVID.Po prek të rinjtë, ja pasojat që lë

0
1259

I pyetur nga gazetarja në studio mbi rezultatet e studimeve të fundit se “Koronavirusi godet trurin dhe lë pasoja”, neurologu shqiptar tha: “Covid paraqitet me probleme të sistemit nervor.

Dy simptoma që do të përmendja janë humbja e nuhatjes dhe shijes.

Natyrisht që truri është prekur në këtë moment.

Ne jemi grupi i parë në Amerikë që vumë re një prekje të sistemit nervor me komplikacione serioze nga virusi.

Studimet janë përqendruar për të parë pse ndodh ky dëmtim i sistemit nervor dhe pritet që të dalin rezultatet.

Ai shtoi gjIthashtu “ Koronavirusi ka prekur shëndetin nervor dhe sistemin nervor.